Nova DIREKTORICA za finance

Mary Beth Martino bo nadzorovala globalne finančne dejavnosti podjetja 

CRESCO, Pa. —  13. december 2023 — Weiler Abrasives, Weiler Abrasives, vodilni ponudnik brusov, strojnih ščetk in izdelkov za vzdrževanje površin, z veseljem sporoča, da je bila Mary Beth Martino imenovana za direktorico za finance (CFO) in članico izvršnega odbora družbe Weiler Abrasives.

V tej vlogi bo Martinova odgovorna za globalne finančne dejavnosti podjetja in njegovih hčerinskih družb. Poleg tega bo tesno sodelovala z generalnim direktorjem družbe Weiler Abrasives, A. J. Roshanom, in izvršnim odborom pri razvoju, izvajanju in optimizaciji globalne strategije družbe za doseganje trajnostne rasti in preobrazbe. Ob vodenju globalne finančne ekipe bo Martinova podpirala različne vodstvene kadre in funkcije v podjetju, da bi zagotovila operativno in strateško usklajenost.

Mary Beth se družbi Weiler Abrasives pridružuje z bogatimi medfunkcijskimi, mednarodnimi izkušnjami v industriji abrazivov na področju financ in poslovanja," je dejal Roshan. "Veseli smo, da jo lahko pozdravimo in da bo s seboj prinesla bogato strokovno znanje in izkušnje."

Preden se je pridružila podjetju Weiler Abrasives, je Martino 25 let delal pri mednarodnem proizvajalcu abrazivov Winterthur Wendt USA, kjer je opravljal funkcijo finančne in izvršne direktorice. V zadnjem času je bila direktorica za finance v podjetjih Henkels in McCoy, velikem izvajalcu infrastrukturnih del. V več proizvodnih in gradbenih podjetjih v zasebni lasti je opravljala funkcije direktorice za finance in izvršne direktorice. Martinova je magistrirala na univerzi Saint Joseph's in diplomirala iz računovodstva in financ na univerzi La Salle.

Mary Beth Martino - finančna direktorica (CFO)