Nova GLOBALNA DIREKTORICA ZA ČLOVEŠKE VIRE 

Lynn Rich bo pomagala pri izvedbi načrtov podjetja glede globalne rasti in transformacije 

CRESCO, Pa. — 11. oktober 2023 —  Družba Weiler Abrasives, z veseljem sporoča, da je bila Lynn Rich imenovana za novo globalno direktorico za človeške vire in članico Izvršnega odbora družbe Weiler Abrasives. 

V tej vlogi bo Richeva odgovorna za razvoj, usklajevanje in izvajanje kadrovske strategije podjetja, si ciljem omogočiti rast in preobrazbo podjetja. Kot vodja Weilerjeve globalne kadrovske skupine bo tesno sodelovala z Weilerjevimi sodelavci v različnih funkcijah in regijah po vsem svetu, da bi zagotovila konkurenčnost in napredek nabora talentov podjetja za izpolnitev prihodnjih ambicij. Richeva bo poročal izvršnemu direktorju Weiler Abrasives A.J. Roshanu.

»Lynn prinaša močno medfunkcionalno, mednarodno in strateško ozadje na področju človeških virov in prodaje,« je dejal Roshan. »Od februarja 2022 je bila neodvisna direktorica našega odbora. Zdaj, ko zapušča odbor, smo veseli, da lahko izkoristimo njen talent v tej novi vodstveni kapaciteti.«

Nazadnje je Richeva delala kot direktorica prodajne strategije in načrtovanja pri podjetju Vertiv. Pred tem je sodelovala z vodjo človeških virov pri podjetju Vertiv kot vodja za človeške vire v vodstvu njihove funkcije na istem mestu. Vodila je tudi mednarodno prodajo pri Sutphen Corporation kot mednarodna poslovna razvojna vodja. Richeva je magistrirala na ustanovi Fisher College of Business, ima pa tudi diplomi iz marketinga in španščine na Ohio State University. 

Lynn Rich - GLOBALNA DIREKTORICA ZA ČLOVEŠKE VIRE