PRIDOBITEV oSa CERTIFIKATA ZA LETO 2024

WEILER ABRASIVES PRIDOBI CERTIFIKAT OSA ZA LETO 2024, S ČIMER IZKAZUJE SVOJO ZAVEZANOST VARNOSTI IN UČINKOVITOSTI

MARIBOR, Slovenija - 16. januar 2024 – Weiler Abrasives, vodilni ponudnik brusov, strojnih ščetk in izdelkov za vzdrževanje površin, s ponosom oznanja uspešno ponovno certificiranje s strani Organizacije za varnost abrazivov (angl. Organization for the Safety of Abrasives - oSa) za leto 2024. Ta ponovna certifikacija poudarja neomajno zavezanost podjetja k ohranjanju najvišjih standardov varnosti in kakovosti svojih izdelkov.

Za panoge, kjer sta natančnost in varnost ključnega pomena, ponovno certificiranje podjetja Weiler Abrasives s strani organizacije oSa zagotavlja dodatno raven zaupanja in zanesljivosti. Oznaka oSa je svetovno priznan simbol varnosti v industriji abrazivov, ki zagotavlja, da izdelki izpolnjujejo stroge standarde varnosti in učinkovitosti.

Počaščeni smo, da smo prejeli ponovno oSa certifikacijo za leto 2024. Ta dosežek odraža našo predanost zagotavljanju izdelkov, ki ne le izpolnjujejo, temveč tudi presegajo industrijske standarde varnosti in kakovosti. Naše stranke se zanašajo, da lahko našim izdelkom zaupajo pri uporabi v zahtevnih okoljih, ta ponovna certifikacija pa je dokaz trdega dela in predanosti naše ekipe.

Postopek certificiranja oSa vključuje vrsto strogih testov za oceno varnosti in kakovosti abrazivnih izdelkov. Ti testi vključujejo tudi preizkus bočne obremenitve, ki ocenjuje sposobnost izdelka, da prenese bočne pritiske in preizkus hitrosti razleta, ki zagotavlja varnost uporabe izdelka pri visokih obratovalnih hitrostih strojev.

Zaveza podjetja Weiler Abrasives standardom varnosti in kakovosti ni zgolj doseganje skladnosti ampak gre za prevzemanje pobude in vodenje industrije na področju varnosti. V skladu s tem naše nove rezalne, brusne in kombinirane plošče Metalynx 2.0 vključujejo varnostno QR kodo za hiter dostop do pomembnih varnostnih informacij, kar uporabnikom olajša seznanjanje z varnimi praksami. Naša osredotočenost na varnost sega dlje od proizvodnje izdelkov, kot je razvidno iz naših prizadevanj za izobraževanje uporabnikov preko programa o varni rabi abrazivov - SPOT, ki vključuje tudi serijo videoposnetkov.

Za več informacij o Weiler Abrasives in njihovi zavezanosti varnosti in kakovosti obiščite našo stran nemenjeno varnosti.

The oSa certificate for 2024 grnted to Weiler Abrasives