METALYNX 2.0 nagrajen z zlatom

IZDELKI METLAYNX 2.0 PODJETJA WEILER ABRASIVES PREJMEJO REGIONALNO ZLATO PRIZNANJE ZA INOVACIJE 

MARIBOR, Slovenija - 6. junij 2024 - Podjetje Weiler Abrasives, vodilni ponudnik brusov, strojnih ščetk in izdelkov za vzdrževanje površin, s ponosom sporoča, da je prejelo zlato priznanje za najboljše inovacije celjske regije, ki jo podeljuje Regionalna gospodarska zbornica Celje.

Ta prestižna nagrada je priznanje za dosežke podjetja Weiler Abrasives na področju inovacij izdelkov in vzpostavljanja novih trženjskih kanalov s programi z dodano vrednostjo. Ti dosežki so postavili nove industrijske standarde in zagotovili izjemno vrednost za stranke.

Revolucionarne inovacije izdelkov

Za temi na prvi pogled preprostimi izdelki se skriva veliko več, kot je videti na prvi pogled. Naše brusne in rezalne plošče linije Metalynx 2.0, opremljene s številnimi inovacijami, utelešajo sodelovanje, ki je potrebno za oblikovanje in razvoj najsodobnejših izdelkov.

Metalynx 2.0 predstavlja preboj v kovinsko-predelovalni industriji. Z novo tehnologijo proti odletavanju, napredno mešanico abrazivnih zrn in vezivom, te plošče imajo sedaj do 40 % daljšo življenjsko dobo, ne da bi se pri tem zmanjšala hitrost rezanja, kar zmanjšuje operativne stroške. Okolju prijazna embalaža, globalna prenova nalepk in edinstvena varnostna QR koda povečujejo trajnost in varnost.

Izjemna novost je tudi Indikator Optimum Use Line, prvi v panogi, ki uporabnike usmerja pri optimalni uporabi rezalnih in brusnih plošč, kar povečuje učinkovitost in podaljšuje življenjsko dobo izdelka.

Pionirski trženjski programi

Pri Weiler Abrasives se zavedamo, da inovacije presegajo razvoj izdelkov. Naša zavezanost k povečanju vrednosti za stranke je razvidna iz pionirskih programov, ki smo jih vzpostavili. Te pobude so namenjene optimizaciji delovanja, izboljšanju varnosti in znatnim prihrankom pri stroških za naše stranke:

Ti programi odražajo našo predanost stalnim izboljšavam in osredotočenost na zagotavljanje praktičnih, inovativnih rešitev, ki izpolnjujejo spreminjajoče se potrebe naših strank.

Globalna ekipa za zlat uspeh

„Zelo smo počaščeni, da smo prejeli zlato priznanje,“ je dejala Doris Vrečko, produktna vodja v podjetju Weiler Abrasives. “Z velikim ponosom sprejemam to prestižno nagrado v imenu celotne ekipe Weiler Abrasives. Ta nagrada prepoznava ves vložen trud in prizadevanja celotne globalne ekipe. Vesela sem, da smo skupaj ustvarili nekaj, na kar smo lahko ponosni, saj bo imelo velik učinek na naravo dela naših strank in s tem doprineslo k njihovem uspehu. Hvala vsem, ki so prispevali k temu velikemu dosežku. Brez strokovnosti, vztrajnosti in neumornega sodelovanja vsakega posameznika vsega tega ne bi mogli uresničiti.”

V podjetju Weiler Abrasives združujemo strokovnjake s celega sveta, od katerih vsak prispeva edinstveno znanje in ekspertizo. Naša raznolika ekipa sodeluje z jasno vizijo: ustvariti izdelke, ki bodo spodbudili pomembne spremembe v industriji abrazivov. Z deljenjem svojega znanja in izkušenj našim strankam omogočamo, da dosežejo zastavljene cilje in izboljšajo svoje delovanje.
 

Zlata ekipa, ki stoji za nagrajenimi inovacijami Metalynx 2.0